Naslovna
Apartmani
Vile
Hoteli
Kontakt
 
     
PRONAĐITE APARTMAN
PRONAĐITE HOTEL/VILU

Izaberite destinaciju

 

REKLAME
 
 
                 
   

Osnovni podaci

Ime : Helena Apartments
Vrsta : Vila
Rejting : *** (3 zvezdice)
Grad : Neos Panteleimon, Centralna Makedonija
Država: Grčka
E-mail : gdimu@otenet.gr
Telefon : +30 23520 41695
Telefon 2 : +30 23520 43788
Faks: +30 23520 41695
Sajt : www.helena-apartments.gr
Vreme prijavljivanja : 14.00 h
Vreme odjave : 12.00 h

 

        Vilu Helena Apartments su napravili Elias i Julija Dimou 1974. godine u primorskom gradiću Neos Panteleimon. Naš cilj je bio da ponudimo tradicionalan smeštaj u kombinaciji sa čuvenom grčkom gostoprimljivošću. Sadašnji vlasnik vile je sva svoja znanja i veštine u oblasti turizma stekao na studijama u Beču, da bi se 2000. godine vratio u Grčku i od tada uspešno primenjuje stečena znanja. Od tada je usluga značajno poboljšana, dok se zadržao onaj stari duh tradicionalnog grčkog gostoprimstva.

        Vila poseduje 15 apartmana, od kojih je njih 5 namenjeno boravku 4 osobe, a preostali mogu da ugoste dve ili tri osobe. Ukoliko se odlučite za naš smeštaj uživaćete u nezaboravnom odmoru, a mi ćemo se potruditi da Vam ostane u što lepšoj uspomeni. Kako bismo Vam ponudili smeštaj po najvišim standardima, naša vila poseduje smeštaj koji je prilagođen osobama s invaliditetom. Naravno obezbeđen Vam je i privatni parking, a ukoliko posedujete i kućnog ljubimca možete ga povesti sa sobom, samo nas prvo obavestite o tome.

 
     

Pogodnosti

TV
Sve sobe su klimatizovane
Frižider
Opremljena kuhinja
Smeštaj prilagođen boravku osoba
s invaliditetom

Balkon
Parking za Vaša vozila
Prelep vrt
Mesto za roštiljanje
Dozvoljeni kućni ljubimci
(na Vaš zahtev)

Vila poseduje čak 15 prostranih i urednih apartmana koji mogu da prime od 2 do 4 osobe
Mesto za doručak i prvu jutarnju kafu "Poseban" prostor za gurmane

Apartman za 2 osobe

        Na raspolaganju Vam je 10 apartmana koji su namenjeni boravku 2 ili 3 osobe. Poseduju jedan bračni i jedan pojedinačni krevet. Opremljeni su klima uređajem, TV-om, frižiderom,  a tu je i u potpunosti opremljena kuhinja i balkon. Ukoliko dolazite automobilom obezbeđen Vam je parking, dok se deca mogu igrati u našem prelepom vrtu. Za sve ljubitelje jake i dobre hrane obezbeđeno je i posebno mesto za roštiljanje.

  • Za sve informacije u vezi cene, kao i slobodnog smeštaja se možete obratiti na mejl : gdimu@otenet.gr
 
Sobe imaju klima uređaj, TV kao i izlaz na veliki balkon Kuhinja je potpuno opremljena a tu je i frižider srednjeg kapaciteta
Sobe su veoma prostrane i komforne Mesto za opuštanje i druženje

Apartman za 4 osobe

        Vila poseduje 5 apartmana u kojima se komforno mogu smestiti 4 odrasle osobe. Poseduju jedan bračni i dva pojedinačna kreveta. Opremljeni su klima uređajem, TV-om, frižiderom,  a tu je i u potpunosti opremljena kuhinja i balkon. Ukoliko dolazite automobilom obezbeđen Vam je parking, dok se deca mogu igrati u našem prelepom vrtu. Za sve ljubitelje jake i dobre hrane obezbeđeno je i posebno mesto za roštiljanje.

  • Za sve informacije u vezi cene, kao i slobodnog smeštaja se možete obratiti na mejl gdimu@otenet.gr
 
Redovno vršimo zamenu posteljine i čišćenje apartmana Ovi apartmani poseduju veliku terasu i dobro opremljenu kuhinju
Vrt vile je lepo uređen i sa mnogo zelenila Igralište za Vaše mališane

O gradićima Neos i Paleos Panteleimon

        Odmah po isključenju sa Nacionalnog puta, sa desne strane a ispod zamka Platamonas se nalazi mali gradić Neos Panteleimon. On predstavlja prirodan nastavak tradicionalnog naselja Paleos Panteleimona.

        Paleos Panteleimona je atraktivno seoce u kome su sve kuće napravljene u tradicionalnom stilu, sa velikim i karakterističnim balkonima. Nalazi se na 700 metara nadmorske visine, što mu omogućava prelepi pogled na vrhove planine Olimp, Thermaic zaliv, kao i na plaže južne Pieria.

        Na centralnom trgu se nalazi prelepa crkva Sveti Pantelejmon i staro drvo platana. Tu je i zgrada nekadašnje škole koja je danas preuređena i pretvorena u tradicionalni restoran u kome možete probati prelepe specijalitete. Nedaleko odavde se nalazi i eko škola, jedina u ovoj oblasti.

         
Smešten na fantastičnoj lokaciji Neos Panteleimon krasi izuzetno more Plaže su peskovite ili šljunkovite dok je more veoma čisto i toplo
Lokacija

        Uske i krivudave staze omogućiće Vam da obiđete svaki kutak ovog živopisnog mesta. Ovde možete kupiti i neki od domaćih tradicionalnih proizvoda. Ovo je idealno mesto za one koji uživaju u avanturi, paraglajdingu, vožnji motora van puta… Leti se ovde održava Olimp fest u Platamonas zamku.

        Inače Platamonas zamak je Vizantijsko utvrđenje koje datira iz X veka. Sa ovog utvrđenja je kontrolisan glavni put koji je povezivao Makedoniju i Tesaliju.

 
Udaljenosti
  • 40 metara od peščane plaže
  • 34 kilometara od letovališta Katerini
  • 100 kilometara od solunskog aerodroma Makedonija
  • 95 kilometara od solunske luke
  • 15 kilometara do ronilačkog centra
Preporučujemo Vam obilazak srednjevekovnih manastira ovog kraja
       
Gde smo:
Helena Apartments vila se nalazi u gradu Neos Panteleimon koji leži na istočnoj obali Centralne Makedonije, u blizini Soluna i Halkidikija



Ocene smeštaja : Loše (0) , Dobro (0) , Odlično (1) .
 
Komentari (1) :
Josip je rekao :
Prvi put bio 1980. posle toga bar 10-ak puta. Puno lepih trenutaka sam proveo sa mojim "filus" Ilias-om i njegovom porodicom. Samo pohvale za gostoljubivost, mesto i smestaj.
10.4.2014, 12:01
  Ocenite smeštaj i ostavite komentar :  
 
Ocena :

Ime :

Komentar :

Verifikaciono pitanje :

 
 
VRUĆA PONUDA
     
 
Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

        Vila se prostire na površini od 2700 kvadratnih metara i nalaze se pored prelepe borove šume. Udaljena je svega 180 metara od mora i ima bazen, dečije igralište, mesto za roštiljanje i privatni ograđeni parking.

Specijalna ponuda za posetioce našeg sajta za Jun 2015.:
Soba za 3 osobe
od 01.06.-11.06. samo 200€;
Soba za 4 osobe od 01.06.-11.06. samo 230€;
Soba za 5 osoba od 01.06.-11.06. samo 250€.

Sea Kayak Halkidiki
Halkidiki : Sitonija : Vourvourou

Sea Kayak Halkidiki se nalazi na drugom prstu zelenog poluostrva Halkidiki, Sitoniji, u posebno lepom letovalištu Vourvourou. Čitav ovaj region nudi jedinstvenu kombinaciju mora sa planinskim predelima prekrivenim gustim šumama i 9 jedinstvenih malih ostrva vidljivih sa plaže Vourvourou, što ga čini idealnom destinacijom za letnji odmor.

   
Putujete na Rodos?

Online rezervacija tura & ekskurzija kod domaćeg operatera po povoljnim cenama!
www.tourtlee.com

 
     
  2015. www.letougrckoj.com SVA PRAVA ZADRŽANA.