Leto u Grčkoj
Plaža Loutsa, Epir
Plaža LoutsaLoutsa

Plaža Loutsa, Epir

 - Prelepa peščana plaža Loutsa dugačka je 3,5 km, a karakteriše je kristalno jasna voda Jonskog mora. Takođe, nagrađena je i plavom zastavom za čistoću i sadržaje koje nudi. Loutsa plaža nalazi se na Epirskoj obali, na samom zapadu Grčke, preko puta ostrva Krf i Paksos, udaljena 30km od Preveze i Parge, i 60 km od Igumenice.


Plaža Loutsa, Epir


Jedinstvenost ovog područja koji idealno kombinuje planine i more, daje vam širok izbor za mnoge interesantne izlete i aktivnosti. U blizini se nalazi nekoliko važnih arheoloških nalazišta, mnogobrojne prirodne lepote i divne slikovite peščane plaže.


Plaža Loutsa, Epir


Obavezno posetite u oblasti Epir: gradsku plažu u Pargi, zatim plaže Piso Krioneri, Valtos, Lichnos, Sarakiniko, Agios Ioannis, Agios Sostis, Krioneri, Alonaki, Kerentza, Ammoudia, Ligia i Skala. Na većini ovih plaža možete probati sportove na vodi kao što su surfovanje, jedrenje, vožnju skuterima po vodi i još mnogo toga, a naravno postoje i mirni delovi, gde se možete osamiti pod suncem, ili ako ste ljubitelj, uživati u pecanju.


Pristupačnost za decu: 100/100

Ocena plaže: 78/100

Parking: Besplatan