Leto u Grčkoj
Hotel GaliniParga, Epir

Hotel Galini

Parga, Epir

Hotel Galini je porodični hotel, smešten u centru grada Parge, udaljen je svega 2 minuta lagane šetnje od plaže Krioneri, glavne plaže u gradu, što gostima pruža mogućnost da, pored udobnog smeštaja u hotelu, uživaju i u svim sadržajima koje pruža ovaj grad.

Hotel je nedavno renoviran kako bi ispunio zahteve savremenog turizma po pitanju udobnosti, a prirodno okruženje, drveće limuna i umirujuće zelenilo, gostima pruža mogućnost relaksacije i uživanja u miru, ali u isto vreme i lak pristup gradu i svim znamenitostima i aktivnostima koje nudi.

Hotel u svojoj ponudi ima 25 soba, koje mogu ugostiti od 2 do 4 osobe, u zavisnosti od potreba gostiju. Pored udobnog smeštaja u sobama, gostima je omogućena bežična internet konekcija u zajedničkim prostorijama, kao i privatni parking prostor.

Osnovne informacije
VrstaHotel
LokacijaParga, Epir
Emailgalini@letougrckoj.com
Telefon+30 26840 31581
Fax+30 26840 32221

Na 350 metara od plaže

Besplatan parking

Besplatan Wi-Fi

Pogled

Pogled na more

Vrt

Bar

Dozvoljeni

Smeštaj
Hotel Galini - Soba za 2 osobeHotel Galini - Soba za 2 osobeHotel Galini - Soba za 2 osobeHotel Galini - Soba za 2 osobe

Soba za 2 osobe

Wi-Fi
TV
Klima
Hotel Galini - Soba za 3 osobeHotel Galini - Soba za 3 osobeHotel Galini - Soba za 3 osobeHotel Galini - Soba za 3 osobe

Soba za 3 osobe

Wi-Fi
TV
Klima