Leto u Grčkoj
Effie’s HouseEdipsos, Evija

Effie’s House

Edipsos, Evija

U idiličnom, mirnom okruženju bogatog zelenila i plavih voda severne Evije, kod plaže Agios Nikolaos, i nadomak Edipsosa, nalazi se kompleks studija Effie's House. Samo 10 metara od lepe plaže na kojoj se masline spuštaju sve do samog mora, Effie's House udaljena je oko 2,5 kilometra od centra Agios Nikolaosa i 4 kilometra od banje Edipsos, do koje se možete i prošetati samom plažom. Takođe, naša privatna plaža u senci maslina, sa ležaljkama i suncobranima namenjena je našim gostima koji ovde u potpunom miru i opuštenoj atmosferi mogu uživati u sunčanju i kupanju.

Effie's House je locirana odmah pored priobalnog puta, pa je pristup izuzetno lak i jednostavan, a uživamo u dubokom miru i netaknutoj prirodi, jer je naše imanje daleko od bilo kakvih urbanih centara. Veliko, uređeno dvorište Effie's House namenjeno je druženju svih naših gostiju uz odličnu atmosferu, roštilj i lep, prirodan krajolik, kao i igri mališana, kojima smo namenili i rekreativnu sobu sa raznim društvenim igrama i zanimacijama.

Ukoliko želite da uhvatite i prve zrake sunca, namenjena vam je i terasa za sunčanje sa ležaljkama i predivnim pogledom na mirnu okolinu i more. Naša lokacija je idealna ukoliko želite da se zaista odmorite i uživate u prirodnim lepotama Evije, savršena za porodičan odmor. Uz sve ovo, sa sobom slobodno povedite i svoje kućne ljubimce, pošto su i oni dobrodošli kod nas. Kako Evija pruža najviše ukoliko ste sasvim samostalni i imate sopstveni prevoz, u okviru dvorišta Effie's House obezbeđen je i besplatan, privatni parking za sve naše goste.

Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaEdipsos, Evija
Emailinfo@effieshouse.gr
Mobilni+30 697 376 4442

Privatna plaža

Ležaljke

Plažni mobilijar

Pogled

Pogled na more

Centar grada

4km od Edipsosa

Roštilj

Roštilj u dvorištu

Besplatan Wi-Fi

Za osobe s invaliditetom

Prilagođeno

Kućni ljubimci

Privatni parking

Smeštaj
Effie’s House - Studio za 2-4 osobeEffie’s House - Studio za 2-4 osobeEffie’s House - Studio za 2-4 osobeEffie’s House - Studio za 2-4 osobeEffie’s House - Studio za 2-4 osobeEffie’s House - Studio za 2-4 osobeEffie’s House - Studio za 2-4 osobeEffie’s House - Studio za 2-4 osobeEffie’s House - Studio za 2-4 osobeEffie’s House - Studio za 2-4 osobe

Studio za 2-4 osobe

Wi-Fi
Kuhinja
Klima
Pogled na more ili vrt
LCD TV
Kupatilo
Pogledaj cene