Leto u Grčkoj
Para Thin AlosPolihrono, Kasandra

Para Thin Alos

Polihrono, Kasandra

Na prvom poluostrvu Halkidikija - Kasandri, u slikovitom i živopisnom letovalištu Polihrono, nalazi se kompleks apartmana Para Thin Alos, što u prevodu sa grčkog znači „odmah pored mora“. Kompleks se nalazi na mestu antičkog grada Neapolis, 100 metara od mora i u svojoj ponudi ima 6 potpuno nezavisnih i kompletno opremljenih apartmana, uređenih sa mnogo pažnje, ljubavi i dobrog ukusa.

Vila Para Thin Alos locirana je na samo pet minuta hoda od centra letovališta Polihrono, gde možete pronaći sve što je neophodno za bezbrižan i legodan odmor. Tu je veliki broj marketa, butika, prodavnica suvenira, restorana, taverni i bankomata, a da biste se osećali potpuno sigurno u blizini se nalaze i policijska stanica, apoteka, kao i dva privatna lekara. Takođe, za one koji planiraju da nas posete svojim kolima imamo na raspolaganju besplatan privatni parking u okviru objekta. 

More je u ovom delu Grčke izuzetno čisto, toplo i prijatno, tako da vam neće ostati ništa drugo nego da se prepustite čarima uživanja i spokoja. Do nas se inače izuzetno lako dolazi jer smo udaljeni samo 90 kilometara od Soluna. Apartmani Para Thin Alos su kategorije tri zvezdice i stoje vam na raspolaganju od početka maja pa sve do kraja septembra.

Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaPolihrono, Kasandra
Emailparathinalos@letougrckoj.com
Telefon+30 23740 52125
Mobilni+30 69 7233 9833
Mobilni+30 69 7223 1694
Registracioni kod0938Κ123Κ0524300

100m od mora

Pogled

Pogled na more

Vrt

Uređeno dvorište

Wi-Fi

Besplatan parking

Smeštaj
Para Thin Alos - Apartman za 4 osobePara Thin Alos - Apartman za 4 osobePara Thin Alos - Apartman za 4 osobePara Thin Alos - Apartman za 4 osobePara Thin Alos - Apartman za 4 osobePara Thin Alos - Apartman za 4 osobePara Thin Alos - Apartman za 4 osobePara Thin Alos - Apartman za 4 osobePara Thin Alos - Apartman za 4 osobePara Thin Alos - Apartman za 4 osobePara Thin Alos - Apartman za 4 osobePara Thin Alos - Apartman za 4 osobePara Thin Alos - Apartman za 4 osobePara Thin Alos - Apartman za 4 osobePara Thin Alos - Apartman za 4 osobe

Apartman za 4 osobe

Wi-Fi
Kuhinja
Klima
LCD TV
Terasa
Kupatilo
Pogledaj cene