Leto u Grčkoj
Seapaint StudiosPolihrono, Kasandra

Seapaint Studios

Polihrono, Kasandra

Seapaint Studios nalaze se na samo tri minuta hoda do mora i plaže u Polihronu (200m), na kojoj se ponosno viori prestižna Plava zastavica. Od centra ovog letovališta i supermarketa, restorana, prodavnica i kafića naš kompleks udaljen je samo 400 metara, a do luke u Nea Mudaniji ima 40km. Aerodrom u Solunu je na 85km, a sam centar najvećeg grada severne Grčke je na 100km.

U zelenom i prostranom dvorištu Seapaint Studios, domaćini su postavili rekvizite za igru, u kojima će uživati deca. Tu su konjići, tobogan, mali golovi i lopte, zatim ležaljke, stolovi i stolice, kao i zaklon od jakog sunca, koji će doprineti odmoru i uživanju svih gostiju. U sklopu dvorišta postoji i zajednički zidani roštilj, na kome gosti mogu pripremati svoje omiljene specijalitete. Za one koji kod nas dođu svojim kolima, imamo obezbeđen besplatan parking.

Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaPolihrono, Kasandra
Emailinfo@seapaintstudios.gr
Telefon+30 23 741 100 25
Mobilni+30 69 74 855 453

200m od plaže

Centar grada

400m od centra

Vrt

Veliko dvorište

Roštilj

Zidani roštilj

Igralište za decu

Dečije igralište

Besplatan Wi-Fi

Krevetac

Krevetac, na upit

Besplatan parking

Smeštaj
Seapaint Studios - Apartman za 4 osobeSeapaint Studios - Apartman za 4 osobeSeapaint Studios - Apartman za 4 osobeSeapaint Studios - Apartman za 4 osobeSeapaint Studios - Apartman za 4 osobeSeapaint Studios - Apartman za 4 osobeSeapaint Studios - Apartman za 4 osobeSeapaint Studios - Apartman za 4 osobeSeapaint Studios - Apartman za 4 osobeSeapaint Studios - Apartman za 4 osobeSeapaint Studios - Apartman za 4 osobe

Apartman za 4 osobe

Wi-Fi
Kuhinja
Klima
LCD TV
Terasa
Kupatilo
Pogledaj cene