Leto u Grčkoj
Sani Forest Summer HouseSani, Kasandra

Sani Forest Summer House

Sani, Kasandra

Sani Forest Summer House nalazi se svega 400 metara od prelepe peščane plaže i 10-ak minuta vožnje od samog centra veselog Sanija, divnog letovališta na zapadnoj obali Kasandre. Ova vila locirana je u gustoj borovoj šumi, koja čini njenu okolinu veoma mirnom, zdravom i posebno svežom, tako da ćete ovde potpuno uživati u predivnoj klimi.

Sani Forest Summer House smeštena je u rezidencijalnom bloku, ali pruža mnogo mira i privatnosti zbog velike bašte, zasebnog prilaza i predivnog zelenog okruženja. Na raspolaganju vam je i veliki trem ispred kuće, gde možete uživati u druženju i relaksirajućoj šumovitoj okolini.

U našem okruženju ima i nekoliko veoma mirnih plaža na kojima retko ima gužve, a ukoliko više volite pravu letnju atmosferu, kafiće i plažne barove, Sani je udaljen oko 4 kilometra od nas, a tamo možete uživati i u velikoj ponudi kafića i restorana, otvorenom bioskopu ili čuvenom festiavalu Sani. Naša vrata otvorena su vam od aprila do novembra, minimalni boravak je 5 noćenja, a svima koji na put kreću sopstvenim kolima ili planiraju da iznajme auto, obezbeđen je i besplatan parking.

Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaSani, Kasandra
Emailsanisummerhouse@gmail.com
Mobilni+30 694 700 9693

400m od plaže

Centar grada

4km od Sanija

Vrt

Veliki vrt

Besplatan Wi-Fi

Veš mašina

Veš mašina

Besplatan parking

Smeštaj
Sani Forest Summer House - Kuća za 5 osobaSani Forest Summer House - Kuća za 5 osobaSani Forest Summer House - Kuća za 5 osobaSani Forest Summer House - Kuća za 5 osobaSani Forest Summer House - Kuća za 5 osobaSani Forest Summer House - Kuća za 5 osobaSani Forest Summer House - Kuća za 5 osobaSani Forest Summer House - Kuća za 5 osobaSani Forest Summer House - Kuća za 5 osobaSani Forest Summer House - Kuća za 5 osobaSani Forest Summer House - Kuća za 5 osobaSani Forest Summer House - Kuća za 5 osobaSani Forest Summer House - Kuća za 5 osoba

Kuća za 5 osoba

Wi-Fi
Kuhinja
Klima
Veš mašina
TV
Veranda