Leto u Grčkoj
Anemelia Luxury ApartmentArgostoli, Kefalonija

Anemelia Luxury Apartment

Argostoli, Kefalonija

Anemelia Luxury Apartment nalazi se na odličnoj lokaciji, svega 2 minuta lagane šetnje od samog centra prestonice Kefalonije, Argostolija. Najbliže plaže su Makris i Platis Gialos do kojih ima oko 3km, odnosno manje od 10 minuta vožnje kolima.

Uz to, sve neophodne sadržaje za bezbrižan letnji odmor možete naći u Argostoliju, na pešačkoj udaljenosti od nas, a takođe u našoj blizini je i glavno gradsko dečije igralište gde se svakodnevno okuplja mnogo mališana. Za sve koji dolaze svojim kolima tu je javni parking u blizini apartmana.

Anemelia Luxury Apartment je minimalistički uređen, a prirodne boje, uz belu i crnu daju mu dadatnu notu otmenosti. Pogodan je za 4 osobe, ima dve spavaće sobe, od toga jednu glavnu koja ima i svoje kupatilo, zatim dnevni boravak, potpuno opremljenu kuhinju, kao i još jedno kupatilo. Anemelia u prevodu sa grčkog znači ''bez problema, bez briga'', pa je tako i na vama samo da se opustite i prepustite hedonizmu na svom odmoru.

Osnovne informacije
VrstaLuksuzni apartman
LokacijaArgostoli, Kefalonija
Emailsakiskatsounis@yahoo.gr
Telefon+30 697 5888 028
Mobilni+30 6937 169 312
Centar grada

Na 2 min od centra

Javni parking

Kuhinja

Kuhinja

Klima uređaj

Klima

Smeštaj
Anemelia Luxury Apartment - Apartman za 4 osobeAnemelia Luxury Apartment - Apartman za 4 osobeAnemelia Luxury Apartment - Apartman za 4 osobeAnemelia Luxury Apartment - Apartman za 4 osobeAnemelia Luxury Apartment - Apartman za 4 osobeAnemelia Luxury Apartment - Apartman za 4 osobeAnemelia Luxury Apartment - Apartman za 4 osobeAnemelia Luxury Apartment - Apartman za 4 osobeAnemelia Luxury Apartment - Apartman za 4 osobeAnemelia Luxury Apartment - Apartman za 4 osobeAnemelia Luxury Apartment - Apartman za 4 osobeAnemelia Luxury Apartment - Apartman za 4 osobeAnemelia Luxury Apartment - Apartman za 4 osobeAnemelia Luxury Apartment - Apartman za 4 osobeAnemelia Luxury Apartment - Apartman za 4 osobeAnemelia Luxury Apartment - Apartman za 4 osobe

Apartman za 4 osobe

TV
Kuhinja
Klima
Zanimljivosti
Plaža Mirtos - Kefalonija

Plaža Mirtos

Kefalonija

Plaža Mirtos, KefalonijaPlaža Mirtos je proglašavana za najlepšu plažu u svetu, što joj zapravo niko i ne može osporiti. Ova plaža je zaista prelepa, ali kao što stara poslovica kaže o ukusima ne treba rasprvljati. Mirtos je najbolje uporediti sa...

Detaljnije