Leto u Grčkoj
Katia Villa Krf, Krf

Katia Villa

Krf, Krf

Kefalomantouko, gde je smeštena Villa Katia je odabrani i elitni deo grada Krfa. To je malo uzvišenje iznad grada, nalazi se u mirnom predelu -susedstvu, odakle se može uživati u predivnom pogledu, i sve to je u blizini (2 km) od svih pogodnosti koje pruža grad Krfa.

Ovo je impozantna kuća leži na 2,5 hektara privatnih i lepo održavanih vrtova. Sa ovako privlačnim i prostranim vrtovima, verovatno je da ćete deo svog vremena provoditi upravo ovde na otvorenom. Tu je i predivni novi bazen smešten na ivici voćnjaka, a prilaz je lak i brz iz Vile kao i sa većine terasa.

U blizini nalazi se i veliki uzidani roštilj sa nastešnicom, što Vam omogućava da uživate u jelima i napolju u svim vremenskim uslovima. Kuća je predviđena za letnji odmor (otvorena je od maja do oktobra), veoma udobna za goste, uvažavajući potpuno njihovu privatnost. Kapaciteta je od 6 do 8 osoba.

Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaKrf, Krf
Emailkatiavilla@letougrckoj.com
Telefon+30 26 610 41221
Mobilni+30 6979 775 172
Centar grada

Na 2km od centra

Bazen

Bazen

Roštilj

Roštilj

Besplatan parking

Čišćenje

Redovno čišćenje

Smeštaj
Katia Villa - Vila za 8 osobaKatia Villa - Vila za 8 osobaKatia Villa - Vila za 8 osobaKatia Villa - Vila za 8 osobaKatia Villa - Vila za 8 osobaKatia Villa - Vila za 8 osobaKatia Villa - Vila za 8 osobaKatia Villa - Vila za 8 osobaKatia Villa - Vila za 8 osobaKatia Villa - Vila za 8 osoba

Vila za 8 osoba

TV
Kuhinja
Klima