Leto u Grčkoj
Peraia RoomsSolun, Makedonija

Peraia Rooms

Solun, Makedonija

Peraia Rooms nalaze se u centru Perea, primorskog predgrađa Soluna, tačnije na lepom šetalištu koje prolazi pored male luke i dokova, odakle se pruža jedan od najlepših pogleda na Solunski zaliv. Perea je udaljena oko 20 km od centra grada, a istočna obala ovog zaliva jedan je od najlepših delova Soluna.

Takođe, od našeg kompleksa do aerodroma i velikih tržnih centara poput robnih kuća Ikea i Kosmos ima oko 9 km, a do tamo možete stići i gradskim prevozom. Ukoliko dolazite sopstevnim prevozom, možete računati i na besplatan, privatan parking, samo uz prethodnu najavu domaćinima.

U neposrednoj blizini Peraia Rooms nalazi se više kafića, restorana i manjih prodavnica, pa će vam sve biti nadomak ruke, a plaža Perea je veoma popularna i omiljena kod Solunjana. Lepa peščana obala je veoma živa leti, sa mnogobrojnim barovima i kafićima, odličnim izborom restorana i prilika za večernji izlazak.

Osnovne informacije
VrstaHotel
LokacijaSolun, Makedonija
Emailperaia@letougrckoj.com
Mobilni+30 69 7726 4264

Na šetalištu pored mora

Pogled

Pogled na more

1km od plaže

Hrana

U blizini restorana

Besplatan Wi-Fi

Besplatan parking

Smeštaj
Peraia Rooms - Soba za 2 osobePeraia Rooms - Soba za 2 osobePeraia Rooms - Soba za 2 osobePeraia Rooms - Soba za 2 osobePeraia Rooms - Soba za 2 osobePeraia Rooms - Soba za 2 osobePeraia Rooms - Soba za 2 osobePeraia Rooms - Soba za 2 osobePeraia Rooms - Soba za 2 osobe

Soba za 2 osobe

Wi-Fi
Frižider
Klima
LCD TV
Pogled na more
Kupatilo
Peraia Rooms - Studio za 2-3 osobePeraia Rooms - Studio za 2-3 osobePeraia Rooms - Studio za 2-3 osobePeraia Rooms - Studio za 2-3 osobePeraia Rooms - Studio za 2-3 osobePeraia Rooms - Studio za 2-3 osobePeraia Rooms - Studio za 2-3 osobePeraia Rooms - Studio za 2-3 osobePeraia Rooms - Studio za 2-3 osobePeraia Rooms - Studio za 2-3 osobePeraia Rooms - Studio za 2-3 osobe

Studio za 2-3 osobe

Wi-Fi
Kuhinja
Klima
LCD TV
Pogled na more
Kupatilo