Leto u Grčkoj
Tzane ApartmentsNew Golden Beach, Paros

Tzane Apartments

New Golden Beach, Paros

Tzane Apartments nalaze se na fenomenalnoj lokaciji, samo 250 metara od plaže Chrissi Akti (Zlatna plaža), jedne od najlepših plaža zapadne obale ostrva Paros. Izgrađeni u tradicionalnom kikladskom stilu, naši apartmani okruženi su predivnom prirodom, maslinama i vinogradima. U našem okruženju postoji i nekoliko taverni i barova, a svega par minuta vožnje udaljen je i Drios - gde možete pronaći supermarkete i veliki izbor drugih restorana i kafića.

Tzane Apartments nude vam svoj predivan otvoreni bazen sa terasom za sunčanje, mada on ne može zaista da se takmiči sa predivnim plažama Parosa i zlatnim peskom obližnje Chrissi Akti. U našem lepo uređenom vrtu sa kaskadnim terasama nalaze stolovi, stolice, suncobrani i ležaljke, a ukoliko budete raspoloženi za pravu letnju zabavu, tu je i paviljon sa tradicionalnim roštiljem.

Možete se osloniti na nas da vas upoznamo sa čitavom turističkom ponudom Parosa, kao i da organizujemo izlete po ostrvu i moru. Udaljeni smo 20 km od glavnog grada ostrva i svega 15 minuta vožnje od aerodroma, a ukoliko planirate da dođete sopstvenim prevozom ili iznajmite automobil na Parosu, možete računati i na besplatan, privatni parking.

Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaNew Golden Beach, Paros
Emailtzanne@letougrckoj.com
Telefon+30 22840 41503

Na 250 metara od plaže

Bazen

Bazen

Besplatan Wi-Fi

Besplatan parking

Vrt

Lepo dvorište

Smeštaj
Tzane Apartments - Studio za 2-3 osobeTzane Apartments - Studio za 2-3 osobe

Studio za 2-3 osobe

Wi-Fi
Kuhinja
Klima
Tzane Apartments - Porodicni apartman za 4-5 osobaTzane Apartments - Porodicni apartman za 4-5 osobaTzane Apartments - Porodicni apartman za 4-5 osoba

Porodicni apartman za 4-5 osoba

Wi-Fi
Kuhinja
Klima