Leto u Grčkoj
Hotel KatiaAfisos, Pelion

Hotel Katia

Afisos, Pelion

Skoro renovirani Hotel Katia se nalazi na glavnom trgu letovališta Afissos u oblasti Tesalija (Pelion) i udaljen je oko 30 metara od mora i 25 kilometara od prelepog grada Volos, a 50 kilometara od aerodroma Agchialos (aerodrom grada Volos). Hotel je ranga dve zvezdice i pruža prijateljsku i porodičnu atmosferu uz tradicionalne grčke vrednosti i gostoprimljivost naroda ovog kraja.

Hotel je idealan za miran i prijatan odmor, kako u leto, tako i zimi. Kako je smešten u centru letovališta, sve će Vam biti na dohvat ruke. Nećete se mučiti dugim šetnjama do plaže, a uveče ćete moći da osetite u potpunosti šarm Afissosa. Na raspolaganju će Vam biti 22 potpuno opremljene i prostrane sobe od kojih neke imaju balkon a neke velike verande sa pogledom na Egejsko more i prelep zaliv Pagasitikos. U prizemlju se nalazi veoma prijatan i lep restoran. Tu možete uživati u prvoj kafi, doručku, čašici uzoa, igranju društvenih igara (lora, asocijacija, pictonary-ja, rizika, cugopola, monopola...).

Hotelska recepcija radi od 07:00 pa sve do kasnih večernjih časova. Osoblje na recepciji je veoma ljubazno i biće spremno da Vam pomogne u bilo kojoj situaciji. Ovde možete dobiti korisne turističke informacije, raspitati se o aktuelnim turama, izletima i ekskurzijama. Takođe biće Vam pružena pomoć prilikom iznajmljivanja automobila, ali i klasične usluge recepcije kao što su room servis, buđenje, slanje faksa. Posedujemo i pristup Internetu, servis za pranje odeće, sef za čuvanje Vaših dragocenosti. Gosti hotela imaće obezbeđen privatni parking.


Osnovne informacije
VrstaHotel
LokacijaAfisos, Pelion
Emailinfo@hotel-katia.com
Telefon+30 24230 33423
Faks+30 24230 33023

Na 600 metara od plaže

Besplatan Wi-Fi

Besplatan parking

Pogled

Pogled na more

Vrt

Bar

Smeštaj
Hotel Katia - Soba za 1 osobuHotel Katia - Soba za 1 osobuHotel Katia - Soba za 1 osobu

Soba za 1 osobu

Wi-Fi
TV
Klima
Hotel Katia - Soba za 2 osobeHotel Katia - Soba za 2 osobeHotel Katia - Soba za 2 osobeHotel Katia - Soba za 2 osobe

Soba za 2 osobe

Wi-Fi
TV
Klima
Hotel Katia - Soba za 3 osobeHotel Katia - Soba za 3 osobeHotel Katia - Soba za 3 osobeHotel Katia - Soba za 3 osobeHotel Katia - Soba za 3 osobe

Soba za 3 osobe

Wi-Fi
TV
Klima