Leto u Grčkoj
La LunaKala Nera, Pelion

La Luna

Kala Nera, Pelion

Predivno poluostrvo Pelion, letovalište Kala Nera i naš smeštaj La Luna žele vam toplu dobrodošlicu u Grčku. Naš kompleks je izgrađen 1988. godine kao gostinska kuća za potrebe rentiranja. Svih ovih godina trudimo se da vam dočaramo tradicionalno grčko gostroprimstvo, kako biste potpuno uživali na letnjem odmoru. Sa godinama se razvijao i naš smeštaj. Godine 2005. prvi sprat je potpuno renoviran i modernizovan. Svi savremeni objekti i sadržaji koje zahteva moderna smeštajna jedinica su tu.

Gosti će uživati u predivnom šarenom cveću naše bašte, mnogo prirodnog svetla u lepo dekorisanim studijima, a penušavo more (koje je udaljeno svega 50 metara od smeštaja) i plavo nebo učiniće da se ugodno osećate u podnožju moćne planine Pelion.

Kompleks se sastoji od dva sprata i ukupno 10 studija. U prizemlju se nalazi 6 smeštaja, i svi su prilagođeni za osobe sa posebnim potrebama. Na prvom spratu su preostala 4 studija, i svi oni imaju predivan pogled na moćnu planinu Pelion i prelepo plavo Egejsko more.

Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaKala Nera, Pelion
Emailinfo@laluna.gr
Telefon+30 24230 22710
Telefon+30 24230 22075
Mobilni+30 69724 23709

Na samo 50 metara od plaže

Besplatan Wi-Fi

Čišćenje

Svakodnevno čišćenje

Za osobe s invaliditetom

Prilagođeno

Sef

Sef

Smeštaj
La Luna - Studio za 2 osobeLa Luna - Studio za 2 osobeLa Luna - Studio za 2 osobeLa Luna - Studio za 2 osobeLa Luna - Studio za 2 osobeLa Luna - Studio za 2 osobeLa Luna - Studio za 2 osobeLa Luna - Studio za 2 osobeLa Luna - Studio za 2 osobeLa Luna - Studio za 2 osobe

Studio za 2 osobe

Wi-Fi
Kuhinja
Klima
La Luna - Studio za 3 osobeLa Luna - Studio za 3 osobeLa Luna - Studio za 3 osobeLa Luna - Studio za 3 osobeLa Luna - Studio za 3 osobeLa Luna - Studio za 3 osobeLa Luna - Studio za 3 osobeLa Luna - Studio za 3 osobe

Studio za 3 osobe

Wi-Fi
Kuhinja
Klima