Leto u Grčkoj
Cavo KalamitsiKalamici, Sitonija

Cavo Kalamitsi

Kalamici, Sitonija

Kompleks Cavo Kalamitsi smešten je na samoj plaži Kalamici, na drugom prstu Halkidikija, Sitoniji, izgrađen sa dosta ukusa i mnogo ljubavi. Ovo je porodični biznis koji ima tradiciju dužu od 20 godina u turizmu, te vlasnici vrlo dobro znaju šta je gostima potrebno na letovanju i trude se da svi imaju prijatan i opuštajući odmor. Kalamici je jedan od najlepših primorskih mesta na Halkidikiju, poznat po zlatnom pesku i kristalno čistom moru. Ovo je mesto za miran odmor i prepuštanje hedonizmu.

Pored udobnih apartmana, od kojih neki imaju i divan pogled na more, Cavo Kalamitsi u svom sastavu ima i bar na plaži gde se uz hladna osvežavajuća pića, kafe i sladolede služi i doručak, koji je uključen u cenu boravka. Takođe, direktno ispred kompleksa nalazi se i supermarket, gde možete naći sve za dnevne potrebe, kao i veliki izbor opreme za vodene sportove. Čitav kompleks je pokriven besplatnim Wi-Fi internetom, a za one koji dođu svojim kolima obaveštenje da u okolini kompleksa Cavo Kalamitsi ima sasvim dovoljno javnog besplatnog parkinga.

Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaKalamici, Sitonija
Emailinfo@kalamitsi.gr
Telefon+30 23750 41551
Mobilni+30 23750 41000

Na plaži Kalamici

Besplatan Wi-Fi

Javni parking

Vrt

Bar na plaži

Pogled

Pogled na more

Smeštaj
Cavo Kalamitsi - Apartman za 2 osobe

Apartman za 2 osobe

Wi-Fi
TV
Klima
Cavo Kalamitsi - Apartman za 3 osobe

Apartman za 3 osobe

Wi-Fi
TV
Klima
Cavo Kalamitsi - Apartman za 4 osobeCavo Kalamitsi - Apartman za 4 osobeCavo Kalamitsi - Apartman za 4 osobeCavo Kalamitsi - Apartman za 4 osobe

Apartman za 4 osobe

Wi-Fi
TV
Klima