Leto u Grčkoj
Parea KalamitsiKalamici, Sitonija

Parea Kalamitsi

Kalamici, Sitonija

Kompleks Parea, novosagrađeni objekat sastoji se od 5 nezavisnih kuća i koji se nalazi na krajnjem jugoistoku Sitonije, u mestu Kalamici. Parea kompleks se nalazi na idealnoj lokaciji, u izuzetnom prirodnom ambijentu, okružen maslinjacima starim i do 400 godina, a od mora je udaljen svega 300m. Pozivamo Vas da budete naši gosti, da se približite prirodi i uživate u jedinstvenom i neponovljivom iskustvu.

Kompleks Parea nudi smeštaj u 5 nezavisnih kuća, u kojima će osnovne ljudske potrebe za relaksacijom i udobnošću biti zadovoljene. Kuće su sagrađene u apsolutnoj harmoniji prirode i napravljene su tako da ugoste višečlane porodice ili grupe prijatelja koji svoj odmor žele da provedu pod istim krovom. Ono što smo imali na umu prilikom gradnje objekta je Vaša udobnost, uživanje i beg od svakodnevne rutine u mirnije prijateljsko okruženje. Sve kuće su pogodne za boravak do 8 osoba.

Tokom Vašeg boravka u našem kompleksu imaćete priliku da u potpunosti uživate u moru, na čistoj plaži, u letovalištu Kalamici ili da kombinujete plivanje sa osvežavajućim pićima u jednom od najboljih barova na Halkidikiju.Ukoliko ste zainteresovani za bavljenje sportovima na vodi, možete se oprobati u ronjenju, jedrenju, skijanju na vodi i drugim zanimljivim sadržajima.

Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaKalamici, Sitonija
Emailparea@letougrckoj.com
Telefon/fax+30 23750 94041
Mobilni 1+30 69 4964 5710
Mobilni 2+30 69 9499 9608

Na 400 metara od plaže

Besplatan parking

Igralište za decu

Igralište za decu

Teren za odbojku

Teren za odbojku

Vrt

Lepo dvorište

Pogled

Pogled na more

Smeštaj
Parea Kalamitsi - Kuća za 8 osobaParea Kalamitsi - Kuća za 8 osobaParea Kalamitsi - Kuća za 8 osobaParea Kalamitsi - Kuća za 8 osobaParea Kalamitsi - Kuća za 8 osobaParea Kalamitsi - Kuća za 8 osobaParea Kalamitsi - Kuća za 8 osobaParea Kalamitsi - Kuća za 8 osoba

Kuća za 8 osoba

TV
Kuhinja
Klima