Leto u Grčkoj
Pension VrahakiaSarti, Sitonija

Pension Vrahakia

Sarti, Sitonija

Na samo 40 metara od mora, u prelepom letovalištu Sarti, na drugom prstu Halkidikija, Sitoniji, smešten je kompleks Vrahakia. On se sastoji od 15 studija, idealnih za porodični smeštaj koji su veoma udobni, dobro opremljeni i sa fenomenalnim pogledom na Egejsko more i Svetu Goru.

Pansion Vrahakia nudi odmor u mirom idiličnom predelu, opuštenoj domaćinskoj atmosferi prepoznatljivog grčkog gostoprimstva. U svom dvorištu kompleks sadrži brojne pogodnosti. Tu je mesto predviđeno za roštilj, gde možete praviti zabave uz dobru hranu, a za naše namlađe goste imamo igralište sa propratnim sadržajima, klackalicom, ljuljaškama, tako da sve generacije mogu da uživaju u aktivnostiam koje žele.

Ova tradicionalna taverna porodični je biznis već oko 20 godina. Otvorena je davne 1981.godine, i nudi veliki izbor sveže ribe, iz svog privatnog akvarijuma. Nalazi se na drugoj strani Sartija, u odnosu na Pansion, ali se do nje dolazi za kratko vreme prijatnom šetnjom. Pored sveže ribe preporučujemo vam da probate i nešto iz asortimata svežeg mesa, a u ponudi imamo oko 30 različitih jela i specijaliteta.

Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaSarti, Sitonija
Emailadmin@tavrahakia.gr
Telefon+30 23 7509 4576
Telefon+30 23 7509 4577

Besplatan Wi-Fi

Besplatan parking

Na 20 metara od plaže

Roštilj

Roštilj

Igralište za decu

Igralište za decu

Pogled

Pogled na more

Hrana

Taverna u sastavu

Smeštaj
Pension Vrahakia - Studio za 4 osobePension Vrahakia - Studio za 4 osobePension Vrahakia - Studio za 4 osobePension Vrahakia - Studio za 4 osobePension Vrahakia - Studio za 4 osobePension Vrahakia - Studio za 4 osobe

Studio za 4 osobe (2 odrasle i 2 dece)

Wi-Fi
Kuhinja
Klima