Leto u Grčkoj
Hotel SmaragdiSotiras, Tasos

Hotel Smaragdi

Sotiras, Tasos

Hotel Smaragdi smešten je na predivnoj lokaciji na nadmorskoj visini od 500 metara sa koje se pruža predivan pogled na marinu Skala Sotiros, na zapadnoj obali Tasosa.

Ovo mesto kombinuje lepotu planinskog pejzaža sa svetlo plavim morskim odsjajem koje se otkriva tu pred vama. Posebno je interesantna unutrašnjost naselja kog u arhitektonskom smislu, karakterišu stare kuće od kamena, uske uličice, i Vizantijska crkva.

Sotiras je od plaže udaljen oko 3 km, a od glavnog grada ostrva Limenas 15 km. Tasos je povezan trajektima koji saobraćaju na linijama Kavala-Prinos i Keramoti-Limenas, a aerodrom Hrisupoli, je udaljen samo 5 km od luke Keramoti, što maksimalno olakšava posetu ostrvu, bilo gostima iz inostranstva ili domaćim turistima.

Osnovne informacije
VrstaHotel
LokacijaSotiras, Tasos
Emailsmaragdi@letougrckoj.com
Telefon+30 25 9307 1797
Mobilni+30 69 4743 0362
Pogled

Pogled na more

Roštilj

Roštilj

Vrt

Lepo dvorište

Smeštaj
Hostel Smaragdi - Standardna mazioneta za 2+1 osobuHostel Smaragdi - Standardna mazioneta za 2+1 osobuHostel Smaragdi - Standardna mazioneta za 2+1 osobuHostel Smaragdi - Standardna mazioneta za 2+1 osobuHostel Smaragdi - Standardna mazioneta za 2+1 osobuHostel Smaragdi - Standardna mazioneta za 2+1 osobu

Standardna mazioneta za 2+1 osobu

TV
Kuhinja
Klima
Hostel Smaragdi - Superior mazioneta za 2+2 osobuHostel Smaragdi - Superior mazioneta za 2+2 osobuHostel Smaragdi - Superior mazioneta za 2+2 osobuHostel Smaragdi - Superior mazioneta za 2+2 osobuHostel Smaragdi - Superior mazioneta za 2+2 osobuHostel Smaragdi - Superior mazioneta za 2+2 osobu

Superior mazioneta za 2+2 osobu

TV
Kuhinja
Klima